Sezon grillowy w pełni! Jak przygotować mięso na grilla, by smakowało wyśmienicie? Co można przygotować na nim dla wegetarian? Oto nasz grillowy przewodnik.
Jak grillować ryby?
Ryby najlepiej przygotowywać w folii aluminiowej. Natrzyjmy je wcześniej marynatą – mieszanka soku z cytryny z przyprawami. Tuż przed podaniem warto rybę polać kilkoma kroplami oliwy z oliwek.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)
















