Produkty pszczele stosuje się w profilaktyce chorób serca i w łagodzeniu ich objawów. Oto 4 rzeczy, które musicie o nich wiedzieć.
MLECZKO PSZCZELE- czyli kremowa substancja o barwie białej lub żółtawej stanowiąca wydzielinę ślinianek młodych pszczół robotnic. Ma dużo zalet, a mianowicie zmniejsza zawartość cholesterolu we krwi, obniża ciśnienie krwi i poprawia ukrwienie mięśnia sercowego!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















