Pyszny i co najważniejsze PUSZYSTY mus z czekoladą i dodatkiem mięty. Wypróbuj!

składniki:
- tabliczka ciemnej czekolady
- 2 białka
- sól
- mięta
przyrządzanie:
- czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej. Odkładamy do wystudzenia.
- białko ubijamy z solą.
- bardzo delikatnie przelewamy czekoladę do białka. Wkładamy do lodówki na około godzinkę.
- ozdabiamy miętą
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














