Dobra organizacja przestrzeni w lodówce pozwala na takie przechowywanie żywności, które pozwoli jej na jak najdłuższe zachowanie świeżości. Sprawdź, co należy trzymać gdzie!
Zobacz też: 10 światowych potraw, które trzeba spróbować w swoim życiu
2. Co trzymać na środkowych i dolnych półkach?
Na tych półkach powinniśmy trzymać wszystkie produkty, które mają stosunkowo krótki okres przydatności do spożycia, czyli:
– twarogi oraz inne sery
– wędliny i przetwory mięsne oraz rybne
Poznaj inne rady>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)
















