Porcja mięsa- idealna na niedzielny obiad.

składniki:
- 4 filety z kurczaka
- 6 pieczarek
- pół cebuli
- pół wiejskiego serka twarogowego
- sól, pieprz
- oliwa
przyrządzanie:
- Pierś podziel na kotlety i delikatnie rozbij.
- Oprósz z obu stron przyprawami z grilla.
- Cebulę i pieczarki drobno posiekaj, usmaż na oliwie.
- Gdy będą miękkie dodaj serek twarogowy.
- Dopraw solą i pieprzem.
- Na każdym kawałku kurczaka rozsmaruj nadzienie i zwiń.
- Smaż na oleju z bu stron, aż się zarumienią.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














