Przepis na przekąskę z łososia. Znakomity na stół wigilijny bądż inne okazje.
Składniki:
- 300 g wędzonego łososia
- 50 g łososia w sosie własnym
- 1 zielony ogórek
- 50 g majonezu
- 1 łyżka posiekanego koperku
Przygotowanie:
Łososia z puszki osączyć, przetrzeć i wymieszać z majonezem, a wędzonego pokroić na plasterki. Posypać koperkiem. Ogórek obrać, pokroić na kawałki, usunąć pestki.
Plastry łososia posmarować masą, owinąć nim kawałki ogórka i spiąć wykałaczkami.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













