Pyszne połączenia wyrazistego parmezanu z pełnym masłem i ziołami. Te rybę wykonasz w zaledwie kilkanaście minut.
składniki:
biała ryba
parmezan
masło
świeże zioła
przyrządzanie:
Rybę ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Na wierzch położyć dwa plastry masła i posiekane zioła. Całość posypać startym parmezanem. Zapiekać w piekarniku przez 15 minut w temperaturze 180 stopni.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















