składniki:
- puszka tuńczyka
- 2 jajka na twardo
- kapusta pekińska
- 2 ogórki kiszone
- papryka konserwowa czerwona
- cebula
- pieprz, sól
przyrządzanie:
- Tuńczyka przełóż do dużej miski.
- Dołóż pokrojone w kostkę jajka.
- Pokrój na kawałki kapustę i dorzuć do miski.
- Paprykę, cebulę i ogórki pokrój w kostkę.
- Zmieszaj wszystko razem. Dopraw sola i pieprzem.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















