Sernik kokosowy, na kruchym spodzie i w towarzystwie jagód.
składniki:
SPÓD
100 g herbatników maślanych
50 g masła
SERNIK:
1 kg twarogu zmielonego
1 szklanka cukru
4 jajka
1 budyń kokosowy
150 g jagód leśnych
1/4 szklanki śmietanki 30%
1/2 szklanki wiórków kokosowych
1/2 szklanki mleczka kokosowego
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















