Idealne śniadanie! Pełnowartościowe, energetyczne, niesamowicie smakowite.
składniki:
- 3 jajka
- 35 g łososia wędzonego
- 30 g sera feta
- 1 łyżka kaparów
- 1 łyżka pełnoziarnistych płatków jaglanych
przyrządzanie:
- Jajka rozbełtać z kubku dodać pieprz, kapary, posiekany szczypiorek, oraz płatki jaglane.
- Dokładnie wymieszać.
- Patelnię rozgrzewamy.
- Na patelni układamy kawałki łososia, chwilę około 30 sekund podsmażamy.
- Fetę kroimy w drobną kostkęDodajemy rozbełtane jajka, na wierzch układamy ser feta.
- Zmniejszamy ogień i smażymy pod przykryciem przez około 3-4 minuty na bardzo małym ogniu.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















