Pyszny serek na śniadanie w nieco innym wydaniu. Sprawdź, jak smakuje z mlekiem kokosowym i miodem.
składniki:
– 1 kostka twarogu półtłustego (200 lub 250g)
– 1 łyżka mleka kokosowego
– 1 łyżka miodu
przyrządzanie:
Twaróg przełożyć do miseczki i rozgnieść widelcem. Dodać łyżkę mleka kokosowego oraz miód. Dokładnie wymieszać na gładką pastę.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















