
Łagodny w smaku, ale nie jeśli chodzi o moc koktajl o niezwykłym kolorze i nazwie
przepis z kuchni: francuskiej
czas: 5 minut
składniki:
5/10 anyżówki (pastis, ouzo)
5/10 kremu z czarnej porzeczki
niegazowana woda mineralna
przyrządzanie:
Anyżówkę i krem porzeczkowy wlać do shekera do połowy wypełnionego kostkami lodu. Dokładnie wymieszać, po czym wlać do kieliszków koktajlowych. Uzupełnić wodą mineralną
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













