Tort orzechowy - w sam raz na jesień!
składniki:
- masa kajmakowa 1 puszka
- śmietanka 36% 250 g.
- serek mascarpone 250 g.
- brązowy cukier 100 g.
- ulubione orzechy 250 g.
- czekoladowe spody tortowe (np. od Dan Cake) 1 opakowanie (3 sztuki)
- sok połowy cytryny
- pół szklanki wody
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















