Klasyczny tatar, idealne danie na różne uroczystości.

składniki:
- kawałek mięsa wołowego
- cebula
- ogórek kiszony
- grzybki konserwowe
- sól
- pieprz
- oliwa
- żółtko
- zielona pietruszka
- cytryna
przyrządzanie:
- Mięso oczyścić, grubo zmielić. Doprawić oliwą, oraz dodać trochę musztardy.
- Tatar podawać z posiekaną cebulą, ogórkiem kiszonym, oraz grzybami marynowanymi i żółtkiem.
- Przyrządź tuż przed podaniem.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














