Książek kucharskich nigdy dość! Oto kilka pozycji, które nie tylko świetnie wyglądają, ale wprowadzą cię w świat kulinarnych doznać szybko i skutecznie! Zdecydowanie polecamy!
Prosto z roślin. Radosna sztuka celebrowania weganizmu
Weganizm to więcej niż sposób odżywiania. To filozofia, za którą stoi empatia, świadomość i prostota. Ponad 100 przepisów pozwoli ci spróbować, czy wegański styl życia jest również dla Ciebie.
Gotowi, by zrobić pierwszy krok?
“Alicja rzeczywiście gotuje prosto i z roślin, jednak jej książka nie do końca jest o wegańskim gotowaniu. Albo raczej – nie tylko o tym. Zanim zaprosi nas do kuchni, oprowadza po całym domu, zdradzając rodzinne patenty na szczęście”.
Agnieszka Berlińska, magazyn kulturalno-kulinarny “Kukbuk”
“Przepiękna, mądra książka o poszukiwaniu smaków życia. Prywatny przepis Ali – która jest wrażliwą, artystyczną duszą – na to, jak znaleźć szczęście w najdrobniejszych rzeczach”.
Joanna Halena, “Weranda Country”