Czy wiedzieliście, że kardamon ma właściwości zdrowotne? Przed wami, niektóre z niesamowitych zalet jakie niesie ze sobą dodawanie kardamonu do potraw.
IDEALNY PODCZAS GRYPY I PRZEZIĘBIENIA
Kardamon przydaje się podczas kataru i przeziębienia– pomaga wówczas odetkać zatkany nos. Wystarczy dodać kilka ziaren do kubka z herbatą. Można używać również do domowej inhalacji nad garnkiem z wrzątkiem.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















