Wrap to doskonały sposób na szybki obiad czy przekąskę. Do tortilli można włożyć swoje ulubione warzywa i dodatki. Dzsiaj proponujemy wrap ze świeżym szpinakiem i sosem serowym. Pycha!
składniki:
- tortilla
- garść świeżego szpinaku
- pomidory koktajlowe
- świeży szczypiorek
- niebieski ser
przyrządzanie:
- Nagrzewamy piekarnik do temp 200 stopni.
- Szpinak myjemy i odsączamy, pomidorki kroimy na małe cząstki.
- Na tortillę układamy odsączone liście szpinaku, na to ser, pomidory i odrobinę szczypiorku.
- Zawijamy w tortille i całość owijamy w folię aluminiową. Całość pieczemy ok. 10 minut, tak aby ser się rozpuścił.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














