Lubicie kuchnie Pascala? Koniecznie wypróbujcie jego przepis na wykwintne risotto z grzybami. TAKIE PROSTE, A TAKIE SMACZNE!

składniki:
- 300 g ryżu do risotto
- 1 posiekana cebula
- 50 g startego parmezanu
- 100 ml białego wino
- 1 l bulionu warzywnego
- 200 g mieszanki grzybów leśnych, pokrojonych w kostkę
- 80 ml Ramy Smaż jak szef kuchni, wariant maślany smak
- 2 posiekane ząbki czosnku
- 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














