Camembert zapiekany, z dodatkiem żurawiny to idealna przekąska, szybki pomysł na lekki obiad.
składniki:
- Opakowanie sera camembert w drewnianym pudełku
- Żurawina
przyrządzanie:
Piekarnik nagrzej do 180 stopni.
Zdejmij opakowanie z sera i włóż do drewnianego pojemniczka.
Natnij wierzch serka w kratę i wstaw na 15 minut do piekarnika.
Ser polej żurawiną
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















