Propozycja na pyszne mięsne danie.

składniki:
- 1 kg schabu
- 50 dag pieczarek
- 2 cebule
- ser żółty (ilość plastrów jak kotletów)
- 1 papryka
- majonez
przyrządzanie:
- Schab rozbij na kotlety. Posmaruj cienko majonezem.
- Pieczarki i cebulę obierz, pokrój drobno i podduś na patelni około 10 minut.
- Papryki umyj i pokrój w cienkie plastry.
- Na posmarowane majonezem kotlety wyłóż łyżeczkę pieczarek, 2 plasterki papryki i plaster żółtego sera.
- Całość zwiń i zapnij wykałaczką.
- Upiecz w piekarniku.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














