- 20 ml białego rumu Bacardi
- 20 ml złocistego rumu Bacardi
- 20 ml rumu Jamaica
- 20 ml Apricot Brandy
- 20 ml soku ananasowego
- 20 ml soku pomarańczowego
- 20 ml soku z limony lub cytryny
- 10 ml rumu Jamaica (75%)
- 8 kropli Angostury Bitters
- 1 barowa łyżeczka cukru pudru
- 1 kawałek świeżego ananasa
- 1 plaster pomarańczy
- 2 wiśnie koktajlowe
- kruszony lód.
1. Do shakera wrzucić bardzo drobno tłuczony lód.
2. Dodać soki, Apricot Brandy, 3 gatunki rumu, angosturę, cukier i dobrze wstrząsnąć
3. Razem z lodem przelać do szklanicy do long drinków
4. Skropić rumem Jamaica (75%).
5. Przybrać ananasem, plastrem pomarańczy i wiśniami.