Zdrowa zupka. Bardzo lekka i smaczna.

składniki: 
- 2 litry bulionu
- 4 marchewki
- cebula
- sól, pieprz
przyrządzanie:
- Przygotuj bulion.
- Marchew i cebulę obierz, drobno pokrój, włóż do garnka.
- Zalej niewielką ilością wody i duś około 10 minut.
- Do bulionu dodaj uduszoną marchew z cebulką i gotuj do miękkości.
- Wystudź i lekko zmiksuj na krem.
- Dopraw do smaku.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














