Bardzo uproszczona wersja pysznej zupy ze szpinaku. Z dodatkiem sera feta podkręca smak całości. Skosztuj i podziel się Twoją opinią.

składniki:
- 1 litr BULIONU Z WARZYW
- mrożony szpinak - 7 kostek
- cebula
- czosnek
- ser feta
- grzanki
- ulubione przyprawy
przyrządzanie:
Przygotuj BULION .
Na patelni podsmaż szpinak z cebulką oraz czosnkiem. Dopraw do smaku. Dodaj ser feta. W osobnym garnuszku ugotuj ziemniaka. Całość dodaj do gorącego bulionu i zupę podgrzewaj jeszcze przez kilka minut. Zmiksuj i podawaj z grzankami.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














