Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Do czego wykorzystać ŻURAWINĘ? – 8 super pomysłów

Do czego wykorzystać ŻURAWINĘ? – 8 super pomysłów

Panini z szynką parmeńską & suszonymi pomidorami

Panini z szynką parmeńską & suszonymi pomidorami

TACOS z kurczakiem i mango

TACOS z kurczakiem i mango

Do czego można wykorzystać IMBIR? – 8 pomysłów

Do czego można wykorzystać IMBIR? – 8 pomysłów

Francuskie bagietki z prażonymi pestkami dyni

Francuskie bagietki z prażonymi pestkami dyni

Jak obrać owoc kaki?

Jak obrać owoc kaki?

Sałatka z makaronem, pesto i parmezanem

Sałatka z makaronem, pesto i parmezanem

10 najlepszych przepisów z MAKARONEM w roli głównej

10 najlepszych przepisów z MAKARONEM w roli głównej

Oto 3 WAŻNE powody, dlaczego powinniście jadać MARCHEWKĘ

Oto 3 WAŻNE powody, dlaczego powinniście jadać MARCHEWKĘ

Gorące brownie z lodami waniliowymi

Gorące brownie z lodami waniliowymi

Ciasto TWIX

Ciasto TWIX

Deser niebanalny: smażone LODY (przepis Magdy Gessler)

Deser niebanalny: smażone LODY (przepis Magdy Gessler)

Sałatka z pieczoną dynią i kurczakiem

Sałatka z pieczoną dynią i kurczakiem

Koktajl mandarynkowy z miodem

Koktajl mandarynkowy z miodem

TOP 10 przepisów na SAŁATKI

TOP 10 przepisów na SAŁATKI

Jak obrać granata?

Jak obrać granata?

Awokado nadziewane pastą z tofu

Super przekąska dla wegetarian i wegan! Nadziewamy awokado twarożkiem wykonanym z serka tofu.

składniki:

  • 3 dojrzałe awokado
  • 180g tofu naturalnego
  • łyżka płatków drożdżowych
  • 1 łyżeczka oliwy
  • 2 łyżki wody
  • garść posiekanych rzodkiewek
  • sok z 1/2 cytryny
  • świeżo mielony pieprz, sól
  • kilka listków świeżej kolendry

przyrządzanie:

ZOBACZ WYKONANIE >>>
loading...