Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Sałatka owocowo-warzywna

Sałatka owocowo-warzywna

Pieczone bataty podawane z sosem jogurtowym

Pieczone bataty podawane z sosem jogurtowym

Zupa krem ze słodkich ziemniaków i cebuli

Zupa krem ze słodkich ziemniaków i cebuli

Jak ugotować bataty?

Jak ugotować bataty?

Jak upiec paprykę?

Jak upiec paprykę?

DIP z mango i awokado

DIP z mango i awokado

Ziemniaczana zapiekanka z cebulką pod serową pierzynką

Ziemniaczana zapiekanka z cebulką pod serową pierzynką

Zielony koktajl z mega dawką witamin

Zielony koktajl z mega dawką witamin

PINCHOS z kozim serem i pomidorem – HISZPAŃSKIE TAPAS

PINCHOS z kozim serem i pomidorem – HISZPAŃSKIE TAPAS

Tradycyjne WŁOSKIE tiramisu

Tradycyjne WŁOSKIE tiramisu

Przepis na GAZPACHO z Andaluzji

Przepis na GAZPACHO z Andaluzji

10 POMYSŁÓW NA ŚNIADANIE

10 POMYSŁÓW NA ŚNIADANIE

Sałatka z edamame

Sałatka z edamame

Kreatywne SZTUCZKI w kuchni, dzięki którym zaoszczędzisz mnóstwo czasu

Kreatywne SZTUCZKI w kuchni, dzięki którym zaoszczędzisz mnóstwo czasu

Pasta z awokado na słodko, którą można również użyć jako maseczkę do twarzy

Pasta z awokado na słodko, którą można również użyć jako maseczkę do twarzy

PŁYTKI nad zlewem – 10 najlepszych pomysłów

PŁYTKI nad zlewem – 10 najlepszych pomysłów

Ciasto francuskie ze szpinakiem

Niesamowita przekąska, którą jesteście w stanie przygotować w mgnieniu oka. Smakuje, wygląda i sprawdza się na wszelkich przyjęciach.

składniki:

  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • 450 g szpinaku mrożonego w liściach
  • 1 cebula
  • 200 g serka wiejskiego
  • 3 jajka
  • ½ szklanki tartego parmezanu lub innego żółtego sera
  • 2 łyżeczki czosnku granulowanego
  • ⅓ łyżeczki gałki muszkatołowej
  • sól
  • pieprz
  • oliwa
  • mąka do posypania formy

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!

loading...