Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Prosty przepis na pszenne bułeczki

Prosty przepis na pszenne bułeczki

Sos ziołowo-czosnkowy

Sos ziołowo-czosnkowy

Bitki wołowe w pomarańczach

Bitki wołowe w pomarańczach

Wegetariańskie kotlety z kaszy jaglanej

Wegetariańskie kotlety z kaszy jaglanej

Orzeźwiająca lemoniada

Orzeźwiająca lemoniada

10 interesujących faktów o … GREJPFRUCIE!

10 interesujących faktów o … GREJPFRUCIE!

Sałatka z pieczoną dynią – idealna do pracy!

Sałatka z pieczoną dynią – idealna do pracy!

Zupa krem z zielonego ogórka

Zupa krem z zielonego ogórka

Gruszkowe risotto z orzechami nerkowca i serem pleśniowym

Gruszkowe risotto z orzechami nerkowca i serem pleśniowym

Kruche ciasteczka maślane

Kruche ciasteczka maślane

Chili con carne

Chili con carne

Polędwiczki w sezamie

Polędwiczki w sezamie

Soczysta sałatka z krewetek i pomarańczy

Soczysta sałatka z krewetek i pomarańczy

Drobiowy pasztet z brokułami i kalafiorem

Drobiowy pasztet z brokułami i kalafiorem

Koktajl z granatem i bananem

Koktajl z granatem i bananem

Zdrowe i lekkie śniadanie: Owoce i musli

Zdrowe i lekkie śniadanie: Owoce i musli

Grzanki z gruszką i rokforem

Wędzona szynka, kawałki soczystej gruszki zapieczone pod kawałkami sera rokfor - to połączenie smakuje znakomicie.

grzaka_z_gruszka_bg

czas: 15 minut

liczba porcji: 2

składniki:

  • 2 kromki chleba z ziarnami
  • 1 gruszka
  • 2 plasterki wędzonej szynki
  • 50 g sera rokfor
  • 1 łyżeczka masła

przyrządzanie:

Kromki chleba opiec na złoty kolor. Posmarować masłem, ułożyć na nim kawałki szynki. Następnie ułożyć kawałki obranej ze skórki gruszki i kostki sera. Piec ok. 5 minut i natychmiast podawać

Podobne artykuły

Jeden komentarz

  1. hefalumpek
    13 sierpnia 2010 at 12:05 Odpowiedz

    a w jakiej temperaturze? :(

Zostaw komentarz.

*