Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

11 produktów, po których rośnie brzuch

11 produktów, po których rośnie brzuch

Curry Udon – zupa azjatycka

Curry Udon – zupa azjatycka

Bezglutenowa granola

Bezglutenowa granola

4 pomysły na nietypowe imprezowe drinki!

4 pomysły na nietypowe imprezowe drinki!

5 rzeczy, które uniemożliwiają schudnięcie!

5 rzeczy, które uniemożliwiają schudnięcie!

Mus jogurtowo-owocowy!

Mus jogurtowo-owocowy!

Kremowy torcik z jeżynami

Kremowy torcik z jeżynami

Szaszłyki z cukinią i prosciutto

Szaszłyki z cukinią i prosciutto

Alfajor – hiszpańskie ciastka z kajmakiem

Alfajor – hiszpańskie ciastka z kajmakiem

Zdrowe wegańskie burgery

Zdrowe wegańskie burgery

Kawowy sernik na zimno

Kawowy sernik na zimno

Nalewka rozmarynowa

Nalewka rozmarynowa

5 skutecznych sposobów na pozbycie się nadmiaru wody z organizmu!

5 skutecznych sposobów na pozbycie się nadmiaru wody z organizmu!

Domowa pizza bianca!

Domowa pizza bianca!

Ryba z warzywami w sosie orientalnym

Ryba z warzywami w sosie orientalnym

5 porad kulinarnych, o których nie wiedziałaś. Część III

5 porad kulinarnych, o których nie wiedziałaś. Część III

Grzanki z gruszką i rokforem

Wędzona szynka, kawałki soczystej gruszki zapieczone pod kawałkami sera rokfor - to połączenie smakuje znakomicie.

grzaka_z_gruszka_bg

czas: 15 minut

liczba porcji: 2

składniki:

  • 2 kromki chleba z ziarnami
  • 1 gruszka
  • 2 plasterki wędzonej szynki
  • 50 g sera rokfor
  • 1 łyżeczka masła

przyrządzanie:

Kromki chleba opiec na złoty kolor. Posmarować masłem, ułożyć na nim kawałki szynki. Następnie ułożyć kawałki obranej ze skórki gruszki i kostki sera. Piec ok. 5 minut i natychmiast podawać

loading...

Podobne artykuły

Jeden komentarz

  1. hefalumpek
    13 sierpnia 2010 at 12:05 Odpowiedz

    a w jakiej temperaturze? :(

Zostaw komentarz.

*