Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

TORCIK Z KIWI

TORCIK Z KIWI

ZUPA KURKOWA

ZUPA KURKOWA

DIP z buraków

DIP z buraków

Koktajl jagodowy z bananem

Koktajl jagodowy z bananem

KOTLETY Z KASZY JAGLANEJ I KALAFIORA! HIT!

KOTLETY Z KASZY JAGLANEJ I KALAFIORA! HIT!

Prosty drink z Malibu i colą

Prosty drink z Malibu i colą

Ziemniaczane łódeczki – łatwa przekąska

Ziemniaczane łódeczki – łatwa przekąska

Gambas al Ajillo – hiszpański sposób na krewetki

Gambas al Ajillo – hiszpański sposób na krewetki

LECZNICZA NALEWKA Z CZARNEGO BZU

LECZNICZA NALEWKA Z CZARNEGO BZU

SOK Z ALOESU

SOK Z ALOESU

Ziemniaki pieczone z masłem, koperkiem i czosnkiem

Ziemniaki pieczone z masłem, koperkiem i czosnkiem

Wrap z serem halloumi i awokado

Wrap z serem halloumi i awokado

Chlebek bananowo-kokosowy

Chlebek bananowo-kokosowy

Domowe lody MIĘTOWE

Domowe lody MIĘTOWE

Kremowa zupa z pietruszki i gruszki

Kremowa zupa z pietruszki i gruszki

8 pomysłów na wykorzystanie MASŁA ORZECHOWEGO!

8 pomysłów na wykorzystanie MASŁA ORZECHOWEGO!

Grzanki z gruszką i rokforem

Wędzona szynka, kawałki soczystej gruszki zapieczone pod kawałkami sera rokfor - to połączenie smakuje znakomicie.

grzaka_z_gruszka_bg

czas: 15 minut

liczba porcji: 2

składniki:

  • 2 kromki chleba z ziarnami
  • 1 gruszka
  • 2 plasterki wędzonej szynki
  • 50 g sera rokfor
  • 1 łyżeczka masła

przyrządzanie:

Kromki chleba opiec na złoty kolor. Posmarować masłem, ułożyć na nim kawałki szynki. Następnie ułożyć kawałki obranej ze skórki gruszki i kostki sera. Piec ok. 5 minut i natychmiast podawać

loading...

Jeden komentarz

  1. hefalumpek
    13 sierpnia 2010 at 12:05 Odpowiedz

    a w jakiej temperaturze? 🙁

Zostaw komentarz.

*