Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Sałatka z grillowanym serem halloumi

Sałatka z grillowanym serem halloumi

Łatwy przepis na domowy chleb razowy

Łatwy przepis na domowy chleb razowy

Domowy burger doskonały

Domowy burger doskonały

Wybierz najlepsze sushi w Warszawie. Już w sobotę Warsaw Sushi Contest!

Wybierz najlepsze sushi w Warszawie. Już w sobotę Warsaw Sushi Contest!

Truskawki w syropie

Truskawki w syropie

Owsiane ciasteczka z kandyzowanym imbirem

Owsiane ciasteczka z kandyzowanym imbirem

FIT sałatka z rukolą i orzechami

FIT sałatka z rukolą i orzechami

Pieczona pierś z kaczki z chrupiącą skórką

Pieczona pierś z kaczki z chrupiącą skórką

Sprawdź czy wygrałaś premierowe książki Jamiego Olivera!

Sprawdź czy wygrałaś premierowe książki Jamiego Olivera!

Dietetyczny kotlet z czerwonej fasoli

Dietetyczny kotlet z czerwonej fasoli

Włoskie panini ze szpinakiem i camembertem

Włoskie panini ze szpinakiem i camembertem

Ciasto czekoladowe z rumem

Ciasto czekoladowe z rumem

Banany w czekoladzie

Banany w czekoladzie

Chleb razowy na zakwasie

Chleb razowy na zakwasie

Tort Sachera

Tort Sachera

Kurczak teriyaki

Kurczak teriyaki

Grzanki z gruszką i rokforem

Wędzona szynka, kawałki soczystej gruszki zapieczone pod kawałkami sera rokfor - to połączenie smakuje znakomicie.

grzaka_z_gruszka_bg

czas: 15 minut

liczba porcji: 2

składniki:

  • 2 kromki chleba z ziarnami
  • 1 gruszka
  • 2 plasterki wędzonej szynki
  • 50 g sera rokfor
  • 1 łyżeczka masła

przyrządzanie:

Kromki chleba opiec na złoty kolor. Posmarować masłem, ułożyć na nim kawałki szynki. Następnie ułożyć kawałki obranej ze skórki gruszki i kostki sera. Piec ok. 5 minut i natychmiast podawać

Podobne artykuły

Jeden komentarz

  1. hefalumpek
    13 sierpnia 2010 at 12:05 Odpowiedz

    a w jakiej temperaturze? :(

Zostaw komentarz.

*