Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

7 ciekawostek o AWOKADO

7 ciekawostek o AWOKADO

Zupa krem z kurczaka

Zupa krem z kurczaka

Mus jabłkowy z cynamonem

Mus jabłkowy z cynamonem

Pikantna salsa pomidorowo-paprykowa

Pikantna salsa pomidorowo-paprykowa

Panna Cotta z mango

Panna Cotta z mango

Kurczak Krzysztofa Kolumba

Kurczak Krzysztofa Kolumba

Sałatka ze szpinakiem, camembertem i orzeszkami pinii

Sałatka ze szpinakiem, camembertem i orzeszkami pinii

Spaghetti z szynką i pieczarkami

Spaghetti z szynką i pieczarkami

Super pomysł na smaczną i sytą włoską kanapkę!

Super pomysł na smaczną i sytą włoską kanapkę!

Surówka z marchewki i jabłka

Surówka z marchewki i jabłka

Kuleczki mięsne z warzywami

Kuleczki mięsne z warzywami

Owsianka na mleku z miodem i borówkami

Owsianka na mleku z miodem i borówkami

Staropolskie zrazy wieprzowe

Staropolskie zrazy wieprzowe

Ryż smażony z jajkiem i kurczakiem

Ryż smażony z jajkiem i kurczakiem

Kruche ciasteczka z mielonymi migdałami

Kruche ciasteczka z mielonymi migdałami

Faszerowana papryka z oliwkami

Faszerowana papryka z oliwkami

Grzanki z gruszką i rokforem

Wędzona szynka, kawałki soczystej gruszki zapieczone pod kawałkami sera rokfor - to połączenie smakuje znakomicie.

grzaka_z_gruszka_bg

czas: 15 minut

liczba porcji: 2

składniki:

  • 2 kromki chleba z ziarnami
  • 1 gruszka
  • 2 plasterki wędzonej szynki
  • 50 g sera rokfor
  • 1 łyżeczka masła

przyrządzanie:

Kromki chleba opiec na złoty kolor. Posmarować masłem, ułożyć na nim kawałki szynki. Następnie ułożyć kawałki obranej ze skórki gruszki i kostki sera. Piec ok. 5 minut i natychmiast podawać

Podobne artykuły

Jeden komentarz

  1. hefalumpek
    13 sierpnia 2010 at 12:05 Odpowiedz

    a w jakiej temperaturze? :(

Zostaw komentarz.

*