Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Najlepszy przepis na falafel z ciecierzycy

Najlepszy przepis na falafel z ciecierzycy

Muffinki truskawkowe

Muffinki truskawkowe

Kanapka mocy: z jajkiem i bekonem

Kanapka mocy: z jajkiem i bekonem

Placki ziemniaczane z czerwoną papryką

Placki ziemniaczane z czerwoną papryką

Zupa ze świeżym ogórkiem i rzodkiewką

Zupa ze świeżym ogórkiem i rzodkiewką

10 cudownych zalet WODY KOKOSOWEJ

10 cudownych zalet WODY KOKOSOWEJ

Mus czekoladowy z wody po ciecierzycy

Mus czekoladowy z wody po ciecierzycy

Tarta z białej czekolady plus owoce

Tarta z białej czekolady plus owoce

Lody jogurtowo-truskawkowe

Lody jogurtowo-truskawkowe

Ciasto francuskie z jabłkiem

Ciasto francuskie z jabłkiem

Wakacyjny deser : jogurt z MUSEM TRUSKAWKOWYM

Wakacyjny deser : jogurt z MUSEM TRUSKAWKOWYM

Zupa pomidorowa z koperkiem i podwójną dawką czosnku

Zupa pomidorowa z koperkiem i podwójną dawką czosnku

4 kanały o gotowaniu na YOUTUBIE, które warto śledzić

4 kanały o gotowaniu na YOUTUBIE, które warto śledzić

Domowe “Ptasie mleczko” truskawkowe

Domowe “Ptasie mleczko” truskawkowe

5 sposobów na pozbycie się moli spożywczych

5 sposobów na pozbycie się moli spożywczych

WEGE wrap z awokado i kiełkami

WEGE wrap z awokado i kiełkami

Karmelowy flan

Flan to znany deser z kuchni meksykańskiej czy hiszpańskiej. Zaskakuje aksamitną konsystencją i wyrafinowanym smakiem. Karmel nadaje mu wyjątkowego charakteru. Spróbujecie?

składniki:

  • Składniki na karmel: –  180 ml wody – 165 g cukru pudru
  • Składniki na krem: – 3 jajka – 3 żółtka – 110 g cukru pudru – 250 ml mleka – 375 ml śmietanki 36%

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!

loading...