Polecamy

Cevapi z grilla po chorwacku

Cevapi z grilla po chorwacku

Zapraszamy na Wege Bazar!

Zapraszamy na Wege Bazar!

Dynia – pomarańczowe szaleństwo w kuchni

Dynia – pomarańczowe szaleństwo w kuchni

Wygraj dostawę 5-cio posiłkowego zestawu dietetycznego od CateringDieta!

Wygraj dostawę 5-cio posiłkowego zestawu dietetycznego od CateringDieta!

Kopytka dyniowe od modelki Kamili Szczawińskiej!

Kopytka dyniowe od modelki Kamili Szczawińskiej!

KarmeLove zaskoczenie od Wedla

KarmeLove zaskoczenie od Wedla

Wybierz się z nami na „Festiwal Chleba”

Wybierz się z nami na „Festiwal Chleba”

EkoJarmark – edycja jesień 2014 – rusza już za kilka dni!

EkoJarmark – edycja jesień 2014 – rusza już za kilka dni!

Potrawka z ryby z ogórkiem i żurawinami

Potrawka z ryby z ogórkiem i żurawinami

Przekąski z dyni od modelki Kamili Szczawińskiej!

Przekąski z dyni od modelki Kamili Szczawińskiej!

Polędwica wołowa z sosem z sera gorgonzola, żurawinami i papryką

Polędwica wołowa z sosem z sera gorgonzola, żurawinami i papryką

Kuskus – kasza z Afryki

Kuskus – kasza z Afryki

Fioletowe rozkosze

Fioletowe rozkosze

Filet jagnięcy z pomidorami i żurawiną

Filet jagnięcy z pomidorami i żurawiną

Nasze złe nawyki – wskazówki dietetyczne na co dzień

Nasze złe nawyki – wskazówki dietetyczne na co dzień

Spaghetti z żurawinowym sosem Bolognese

Spaghetti z żurawinowym sosem Bolognese

Krwawa Mary

O Krwawej Mary to już chyba każdy pełnoletni obywatel naszego kraju słyszał. Niemniej jednaj podajemy przepis na jej przygotowanie. Na wstępie musisz mieć: sok z 4 cytryn, 200 ml wódki, łyżkę sosu worcester, mielony pieprz, 1/2 litra soku pomidorowego z tabasco Agros Nowa, seler naciowy oraz lód.

Składniki:

  • sok z 4 cytryn
  • 200 ml wódki
  • 1 łyżka sosu worcester
  • mielony pieprz
  • 1/2 litra soku pomidorowego z tabasco Agros Nowa
  • seler naciowy
  • lód


Sposób przygotowania:

Do dzbanka wsypać pokruszony lód do połowy wysokości . Dodać po kolei wszystkie składniki (oprócz selera). Dokładnie wymieszać. Podawać w szklankach przybrane łodygą selera i papryczką chili.

Podobne artykuły

Zostaw komentarz.

*