Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Dieta przy Hashimoto

Dieta przy Hashimoto

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

NOWOŚĆ – płatki śniadaniowe Bakalland!

Firma Bakalland, bakaliowy lider na polskim rynku, rozszerzył swoje portfolio o zupełnie nową linię produktów – płatki śniadaniowe. Od początku sierpnia na rynku dostępne są dwa rodzaje produktów: OwocoCrunch i OwocoPłatki.

Bakalland to marka o wielkim potencjale, która cieszy się wśród swoich klientów dużym zaufaniem. Aby wyjść na przeciw oczekiwaniom konsumentów firma postanowiła rozszerzyć i zarazem uzupełnić asortyment produktów bakaliowych o płatki z bakaliami, które w sierpniu tego roku zostały wprowadzone na polski rynek.

Wśród oferowanych produktów znalazły się OwocoCrunch w trzech odmianach smakowych oraz dwa warianty OwocoPłatków.

OwocoPłatki Bakalland to jedyne płatki na rynku, które wyznaczają nowy kierunek kompozycji smakowych z udziałem owoców i zachwycają nieszablonowym sposobem ich wykorzystania. Innowacyjność produktu polega na unikalnej owocowej posypce. Owoce są zatopione w płatku co zwiększa  intensywność smaku, tworząc pełnowartościową przekąskę i bazę do pożywnego śniadania. Metoda produkcji płatków pozwala zachować pełne wartości odżywcze zbóż, z których powstają. Chrupiące i delikatne rozpływają się w ustach, pozwalając poczuć naturalny, intensywny smak owoców.

OwocoCrunch to mieszanka płatków owsianych, pszennych i jęczmiennych z dodatkiem kandyzowanych i suszonych owoców Bakalland. Całość została uformowana w kształtne kuleczki i poddana procesowi prażenia. Dzięki temu mieszanka jest chrupiąca i smaczna.

Płatki śniadaniowe Bakalland to produkt naturalny i nisko przetworzony. Dodatkową ich zaletą są zawarte w nich cenne składniki odżywcze takie jak błonnik i węglowodany, które pomagają w utrzymaniu szczupłej sylwetki oraz dostarczają organizmowi energii na cały dzień. Poręczne opakowania płatków są idealne do bezpośredniego wykorzystania a niecodzienne połączenia owoców takich jak rodzynki, ananas, papaja czy malina i żurawina, czynią je wyjątkowym rarytasem.
Polacy coraz częściej odchodzą od typowo kanapkowych śniadań, zastępując je płatkami z mlekiem lub jogurtem – połączeniami, które są zdrowe i łatwe w przygotowaniu. Nowa propozycja Bakalland to idealne rozwiązanie, dzięki któremu każdy może odnaleźć swój ulubiony smak.

OwocoChrunch
dostępne będą w 3 smakach, cena opakowania od. 3 – 4 PLN za 210 g.
– smaku czekoladowym z bananem i rodzynkami
– smaku czekoladowym z truskawkami i rodzynkami
– tropikalny z rodzynkami, ananasem, papają i bananem

OwocoPłatki dostępne będą w dwóch smakach, cena opakowania od 4- 5 PLN za 210 g
– z maliną, rodzynkami i żurawiną
– z porzeczką, ananasem i wiśnią