Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Placuszki serowo – szpinakowe na słono

Placuszki serowo – szpinakowe na słono

Kotlety mielone – przepis babci

Kotlety mielone – przepis babci

Zupa krem z pieczonego czosnku

Zupa krem z pieczonego czosnku

Szybkie placuszki kokosowo – pomarańczowe

Szybkie placuszki kokosowo – pomarańczowe

3 przepisy idealne na MAJÓWKOWE GRILLOWANIE

3 przepisy idealne na MAJÓWKOWE GRILLOWANIE

Panna cotta z żurawiną

Panna cotta z żurawiną

Domowy zakwas z buraków

Domowy zakwas z buraków

Ekspresowe ciasteczka marchewkowe

Ekspresowe ciasteczka marchewkowe

Łatwy deser mascarpone z malinami

Łatwy deser mascarpone z malinami

Domowa paella z krewetkami

Domowa paella z krewetkami

Oczyszczający sok z buraka, jabłka i marchwii

Oczyszczający sok z buraka, jabłka i marchwii

CIASTO BOUNTY – prosty i sprawdzony przepis

CIASTO BOUNTY – prosty i sprawdzony przepis

Pyszny piernik według przepisu siostry Anastazji

Pyszny piernik według przepisu siostry Anastazji

Najlepszy przepis na LASAGNE

Najlepszy przepis na LASAGNE

Meksykańska sałatka z NACHOSAMI

Meksykańska sałatka z NACHOSAMI

MAKARON Z BIAŁYM SEREM NA SŁODKO

MAKARON Z BIAŁYM SEREM NA SŁODKO

Sałatka ananasowa

Efektowna sałatka w najbardziej naturalnym "naczyniu"

czas: 15 minut

liczba porcji: 2

składniki:
1 dojrzały ananas
10 owoców ciemnego winogrona
2 mandarynki
kilka rodzynek

przyrządzanie:

Ananasa dokładnie umyć i przekroić na pół po długości. Delikatnie, aby nie uszkodzić skórki, wyciąć miąższ. Miąższ pokroić w kostkę, winogrona na połówki. Dodać podzielone na cząstki mandarynki. Wszytkie owoce wymieszać i nakładać do wydrążonych połówek ananasa. Ozdobić na wierzu rodzynkami.

loading...

Jeden komentarz

  1. xyz
    28 czerwca 2007 at 20:41 Odpowiedz

    napewno pyszne ,ale ja by dodała trochę świeżej mięty i napewno będzie smakowało super

Zostaw komentarz.

*