Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Kompot z jabłek i pomarańczy z dodatkiem mięty

Kompot z jabłek i pomarańczy z dodatkiem mięty

Sałatka naładowana witaminami z olejem kokosowym

Sałatka naładowana witaminami z olejem kokosowym

Śniadaniowe smoothie z płatkami ryżowymi, bananem i kokosem

Śniadaniowe smoothie z płatkami ryżowymi, bananem i kokosem

Udka z kurczaka w sosie miodowym

Udka z kurczaka w sosie miodowym

Zupa krem z jarmużu i kurek

Zupa krem z jarmużu i kurek

Sałatka z makaronem uszka, wędzonym pstrągiem i nowalijkami

Sałatka z makaronem uszka, wędzonym pstrągiem i nowalijkami

Wiosna na talerzu: sałatka z szynką parmeńską i szparagami

Wiosna na talerzu: sałatka z szynką parmeńską i szparagami

Jajka sadzone ze szparagami

Jajka sadzone ze szparagami

Kremowa zupa szparagowa z wędzonym chipsem

Kremowa zupa szparagowa z wędzonym chipsem

Jogurtowe bułeczki z pietruszką i płatkami jaglanymi

Jogurtowe bułeczki z pietruszką i płatkami jaglanymi

Malinowy budyń jaglany! PYCHA

Malinowy budyń jaglany! PYCHA

Jak udekorować tort komunijny? 10 inspiracji

Jak udekorować tort komunijny? 10 inspiracji

Biszkopt z truskawkami

Biszkopt z truskawkami

Łatwa domowa BAKLAWA

Łatwa domowa BAKLAWA

Chleb z suszonymi pomidorami i czarnymi oliwkami

Chleb z suszonymi pomidorami i czarnymi oliwkami

Mus borówkowy

Mus borówkowy

Sałatka jajeczna

Oto sałatka dla wielbicieli tradycyjnych smaków.

przepis z kuchni: polskiej

czas: 45 minut

liczba porcji: 4

składniki:
6 jaj
puszka groszku
3-4 ogórki kiszone
1 mały por
majonez
sól, pieprz
natka pietruszki

przyrządzanie:

Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie, a po przestudzeniu obieramy ze skórki i kroimy w niezbyt drobną kostkę. Dodajemy do nich odsączony groszek, pokrojone ogórki kiszone oraz drobniutko posiekanego pora. Mieszamy z dwiema czubatymi łyżkami majonezu i pokrojoną natka pietruszki. Doprawiamy do smaku.

loading...