Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Koktail marchewkowy z dodatkiem curry

Koktail marchewkowy z dodatkiem curry

Spaghetti z sosem groszkowym

Spaghetti z sosem groszkowym

Rabarbarowe muffiny

Rabarbarowe muffiny

Domowe lody kokosowe

Domowe lody kokosowe

Sok ze świeżyć buraków i truskawek

Sok ze świeżyć buraków i truskawek

Zupa ze świeżego szpinaku i zapiekanych ziemniaków

Zupa ze świeżego szpinaku i zapiekanych ziemniaków

7 najmodniejszych śniadań. Które wybierzesz dzisiaj?

7 najmodniejszych śniadań. Które wybierzesz dzisiaj?

Naleśniki wytrawne ze szpinakiem

Naleśniki wytrawne ze szpinakiem

Ryba zapiekana w maśle i parmezanie

Ryba zapiekana w maśle i parmezanie

Pasta do kanapek z zielonego groszku i awokado

Pasta do kanapek z zielonego groszku i awokado

Tradycyjne kopytka

Tradycyjne kopytka

Babeczki z batonikami BOUNTY

Babeczki z batonikami BOUNTY

Mocno mięsny burger z bekonem

Mocno mięsny burger z bekonem

Burger z serem Brie i gruszką

Burger z serem Brie i gruszką

Ciasto z nutellą

Ciasto z nutellą

Łatwa & pyszna pizza ze szpinakiem

Łatwa & pyszna pizza ze szpinakiem

Sałatka z kapusty pekińskiej i kukurydzy

Prosta, ale smaczna sałatka idealna jako dodatek do większości dań obiadowych

czas: 10 minut

liczba porcji: 6

składniki:
1 nieduża kapusta pekińska
puszka kukurydzy
mały por
trzy łyzki majonezu
trzy łyżki jogurtu naturalnego
1 łyżka posiekanej natki pietruszki
sok z połowy cytryny
sól, pieprz

przyrządzanie:

Kapustę umyć, usunąć uszkodzone liście. Posztkować. Kukurydze odsączyć, pora drobno posiekać. Składniki wymieszać. Z majonezu, jogurtu, soku cytyrnowego, soli i pieprzu zrobić sos i wymieszać go z sałatką. Dodać posiekaną natkę.Schłodzić w lodówce.

loading...