Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

ZAPIEKANKA Z RESZTEK

ZAPIEKANKA Z RESZTEK

KAWA PIERNIKOWA

KAWA PIERNIKOWA

Zupa z soczewicy

Zupa z soczewicy

Ciasteczka owsiane z czekoladą, żurawiną i orzechami laskowymi

Ciasteczka owsiane z czekoladą, żurawiną i orzechami laskowymi

Chlebek kukurydziany

Chlebek kukurydziany

Hiszpańskie churros

Hiszpańskie churros

Śledź w marynacie octowej z jabłkiem, pieczonymi ziemniakami i kwaśną śmietaną

Śledź w marynacie octowej z jabłkiem, pieczonymi ziemniakami i kwaśną śmietaną

4 proste przepisy z DYNIĄ w roli głównej

4 proste przepisy z DYNIĄ w roli głównej

STRUDEL JABŁKOWY

STRUDEL JABŁKOWY

Pierniki miodowe

Pierniki miodowe

Grochówka według Macieja Kuronia

Grochówka według Macieja Kuronia

8 świetnych pomysłów na wykorzystanie BAKŁAŻANA!

8 świetnych pomysłów na wykorzystanie BAKŁAŻANA!

Rozgrzewająca zupa  ze świeżą pietruszką i grzankami

Rozgrzewająca zupa ze świeżą pietruszką i grzankami

Herbaciane ciasteczka z nutą jaśminu

Herbaciane ciasteczka z nutą jaśminu

Najlepsza zupa dyniowa

Najlepsza zupa dyniowa

5 NAPOJÓW, które pomogą w walce z NADWAGĄ!

5 NAPOJÓW, które pomogą w walce z NADWAGĄ!

Sałatka z kapusty pekińskiej i kukurydzy

Prosta, ale smaczna sałatka idealna jako dodatek do większości dań obiadowych

czas: 10 minut

liczba porcji: 6

składniki:
1 nieduża kapusta pekińska
puszka kukurydzy
mały por
trzy łyzki majonezu
trzy łyżki jogurtu naturalnego
1 łyżka posiekanej natki pietruszki
sok z połowy cytryny
sól, pieprz

przyrządzanie:

Kapustę umyć, usunąć uszkodzone liście. Posztkować. Kukurydze odsączyć, pora drobno posiekać. Składniki wymieszać. Z majonezu, jogurtu, soku cytyrnowego, soli i pieprzu zrobić sos i wymieszać go z sałatką. Dodać posiekaną natkę.Schłodzić w lodówce.

loading...