Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Pikantne muffiny z fetą, szynką i papryką

Pikantne muffiny z fetą, szynką i papryką

Carpaccio z buraków z kozim serem

Carpaccio z buraków z kozim serem

Milkshake z bananem

Milkshake z bananem

TORT AJERKONIAKOWY

TORT AJERKONIAKOWY

Koktajl kawowy

Koktajl kawowy

Farfalle z boczkiem i serem pleśniowym

Farfalle z boczkiem i serem pleśniowym

Bądź świadomą mamą! Jedząc zdrowo dbasz o zdrowie swoje i swojego dziecka

Bądź świadomą mamą! Jedząc zdrowo dbasz o zdrowie swoje i swojego dziecka

Ekspresowa sałatka z serem feta, jajkiem, oliwkami

Ekspresowa sałatka z serem feta, jajkiem, oliwkami

Ciasto bananowe z orzechami

Ciasto bananowe z orzechami

Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i mieszanką serów

Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i mieszanką serów

Koktajl z mlekiem kokosowym, płatkami ryżowymi i awokado

Koktajl z mlekiem kokosowym, płatkami ryżowymi i awokado

Placuszki serowe

Placuszki serowe

Ciasto AMARETTO

Ciasto AMARETTO

Domowe żelki pomarańczowo- marchewkowe

Domowe żelki pomarańczowo- marchewkowe

WIOSENNA SAŁATKA Z JAJKIEM

WIOSENNA SAŁATKA Z JAJKIEM

Zupa krem marchewkowo- pomarańczowy

Zupa krem marchewkowo- pomarańczowy

Sałatka z rukolą i mozzarellą

Słynne włoskie przysmaki na jednym półmisku - to musi smakować fantastycznie!

przepis z kuchni: włoskiej

czas: 15 minut

liczba porcji: 2

składniki:
250 g rukoli
15 pomidorków koktajlowych
1 kula sera mozarella
3 łyżki oliwy z oliwek
3 łyżki octu balsamicznego
sól, świeżo zmielony pieprz

przyrządzanie:

Rukole i pomidorki dokładnie umyć i osuszyć. Ser mozzarella odsączyć z zalewy i pokroić na niewielkie kawałki. Pomidorki przekroić na połówki. Ocet wymieszać z solą i pieprzem, a następnie dodać oliwę. Sos wymieszać ze składnikami sałatki.

loading...