Nietypowe ciasto, banalne w przygotowaniu. Spróbujecie?

składniki:
-
Kostka do pieczenia Kasia200 g
-
krówki400 g
-
mleko45 ml
-
wafle prostokątne5 szt.
-
posypka czekoladowa1 opak
przyrządzanie:
-
-
Krok 1
Krówki rozpuść na małym ogniu, dodając mleko ciągle mieszając. -
Krok 2
Kasię miksuj dodając stopniowo przestudzoną masę krówkową. -
Krok 3
Wafle przekładaj masą krówkową. -
Krok 4
Udekoruj posypką czekoladową.
-
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














