Przepis na ciepłą kanapkę- szybka przekąska na nagły głód

składniki:
- 4 ciabatty
- masło
- kilka liści sałaty
- opakowanie łososia wędzonego
- słoik suszonych pomidorów
- ser mozarella
przyrządzanie:
- Przekrój ciabatty na pół. Mozarellę i pomidory odsącz z zalewy, sałatę umyj.
- Z zewnątrz posmaruj obie części ciabatt masłem. Mozarellę pokrój w plastry. Pomidory i łososia możesz pokroić na mniejsze kawałki.
- Rozgrzej opiekacz do kanapek. Na każdą ciabattę połóż liść sałaty, łososia, pomidory, mozarellę i znowu liść sałaty. Przygotowana w taki sposób kanapkę włóż do opiekacza na 5 minut.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














