Miękka, bardzo chrupiąca i niesamowicie soczysta skórka na kurczaku to nasze małe marzenie, prawda? Zastanawiacie się jak zrobić, aby tak się stało. Nic prostszego! Oto 3 sposoby na idealną skórkę na pieczonym mięsie!
TAJNY SKŁADNIK
Mięso zyska rumianą skórkę jeśli przed pieczeniem natrzesz ją miodem i schłodzisz mięso na 2 godziny w lodówce.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















