Uniwersalny kalendarz obiadów na każdy dzień i każdy rok – możesz rozpocząć korzystanie z tej książki w dowolnym momencie roku!
365 pełnowartościowych i smacznych obiadów kuchni polskiej – pozwolą zaplanować jadłospis na cały rok.
Dania na co dzień i od święta – ułatwiają wybór menu na każdą okazję.
Podział na 4 pory roku – wiosną wykorzystasz nowalijki, a zimą ugotujesz pożywne dania i zupy.
Czas przygotowania i stopień trudności – sprawią, że zawsze zdążysz z posiłkiem na czas.
Liczba porcji – ułatwi racjonalne zaplanowanie potrzebnych składników.
Kaloryczność potraw – pomoże zadbać o Twoją linię i zdrowie całej rodziny.
Koszt wykonania – pozwoli zaplanować domowy budżet.
PUBLICAT, Poznań 2006
Format 23.0×30.0cm Oprawa Twarda
Aszkiewicz Ewa, Chojnacka Romana
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













