Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Kolorowe szaszłyki

Kolorowe szaszłyki

Wykwintna sałatka

Wykwintna sałatka

Tatar z wołowiny

Tatar z wołowiny

Ryba po japońsku

Ryba po japońsku

Pierś kurczaka z serem

Pierś kurczaka z serem

Pierś z kurczaka a’la placki ziemniaczane

Pierś z kurczaka a’la placki ziemniaczane

Zapiekanka z kurczakiem i imbirem

Zapiekanka z kurczakiem i imbirem

Pasta szpinakowa

Pasta szpinakowa

Makaron z kurczakiem i szpinakiem w sosie serowym

Makaron z kurczakiem i szpinakiem w sosie serowym

Placuszki z ciasta francuskiego z serem pleśniowym

Placuszki z ciasta francuskiego z serem pleśniowym

Biała kiełbasa obsmażana w miodzie

Biała kiełbasa obsmażana w miodzie

Sałatka z serem pleśniowym i zielonym groszkiem

Sałatka z serem pleśniowym i zielonym groszkiem

Kremowy omlet z łososiem

Kremowy omlet z łososiem

Filety z kurczaka i sera żółtego

Filety z kurczaka i sera żółtego

Ciasteczka musli

Ciasteczka musli

Banany w cieście kokosowym

Banany w cieście kokosowym

5 najpopularniejszych odmian RYŻU (zalety, ciekawostki)

Każda z odmian ryżu ma inne właściwości i smak. Warto je poznać, aby wiedzieć, jaki ryż będzie najlepszy do danej potrawy. 

 

RYŻ BASMATI 

Ma jaśminowy aromat, smakuje podobnie jak ryż dziki. Jego ziarenka nie sklejają się dlatego może być podawany solo, albo stanowić bazę sałatek na zimno.

 

CZYTAJ DALEJ >>>>>>>