Zdrowe i długie włosy, to atrybut każdej kobiety. Jakie produkty wybierać by nasze włosy wyglądały pięknie? Czym odżywiać je od wewnątrz? Oto 10 produktów, których nie powinno zabraknąć w naszej kuchni, by cieszyć się szybciej długimi włosami.
PAPRYKA
Smakuje i leczy. Czerwona, zielona, żółta, pomarańczowa, a nawet biała – papryka, to prawdziwa “bomba” witaminowa, w strąku jest bowiem prawie komplet witamin i soli mineralnych. Świeży strąk jest bogaty w białko, barwniki roślinne, cukry, olejki lotne oraz witaminy. Najwięcej jest witaminy C, B1, PP, pozostałych z kompleksu B, sporo witaminy A i E.
SPRAWDŹ KOLEJNY PRODUKT>>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)
















