Zdrowe odżywianie i gotowanie bez tłuszczu to teraz HOT temat. I bardzo dobrze! Świadomość tego, co jemy ma ogromne znaczenie dla zdrowia i kondycji. Codziennie publikujemy dla Was mnóstwo przepisów, a pomysły na nie czerpiemy z książek i gazet. Zobaczcie nasze ulubione lektury o gotowaniu i zdrowym odżywianiu.Warto mieć je pod ręką!
Warzywa górą. Od korzeni po liście
Rozbudź swój apetyt na kulinarne szaleństwo i zacznij swoją roślinną przygodę. Katarzyna Gubała udowadnia, że bycie wege jest łatwe, proste i naprawdę pyszne. To książka, którą warto mieć pod ręką, gdy zabraknie ci pomysłów na zdrowe, całkowicie roślinne menu. Jest idealną bazą kulinarnych inspiracji dla koneserów dobrego jedzenia. Nigdy dotąd na polskim rynku nie pojawiła się taka pozycja. Aż 120 prostych autorskich przepisów pełnych smaków i zapachów sezonowej kuchni slow, stworzonej nie tylko z myślą o wegetarianach i weganach, ale przede wszystkim o tych, którzy szukają zielonych inspiracji w swojej codziennej diecie. “Warzywa górą!” to także porady dietetyczne, inspiracje zdrowotne, zbilansowane menu i pyszne zdjęcia.