365 smacznych i pożywnych dań o niskiej zawartości węglowodanów na każdy dzień roku
nowoczesne przepisy uwzględniające świeże i zdrowe produkty – podział na cztery pory roku, a w każdej: pierwsze i drugie śniadania; zakupy; sałatki; przekąski i lekkie dania; dania główne – mięsne, z drobiu, ryb i wegetariańskie; dodatki oraz desery.
MUZA, Warszawa 2006
Wydanie 1
Format 16.0×29.0cm Oprawa Twarda
Graimes Nicola
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













