Uniwersalny kalendarz obiadów na każdy dzień i każdy rok – możesz rozpocząć korzystanie z tej książki w dowolnym momencie roku!
365 pełnowartościowych i smacznych obiadów kuchni polskiej – pozwolą zaplanować jadłospis na cały rok.
Dania na co dzień i od święta – ułatwiają wybór menu na każdą okazję.
Podział na 4 pory roku – wiosną wykorzystasz nowalijki, a zimą ugotujesz pożywne dania i zupy.
Czas przygotowania i stopień trudności – sprawią, że zawsze zdążysz z posiłkiem na czas.
Liczba porcji – ułatwi racjonalne zaplanowanie potrzebnych składników.
Kaloryczność potraw – pomoże zadbać o Twoją linię i zdrowie całej rodziny.
Koszt wykonania – pozwoli zaplanować domowy budżet.
PUBLICAT, Poznań 2006
Format 23.0×30.0cm Oprawa Twarda
Aszkiewicz Ewa, Chojnacka Romana