- 1 puszka tuńczyka w sosie własnym – kawałki
- 1 puszka kukurydzy słodkiej
- 1 puszka czerwonej fasoli
- 25 dag szynki
- 25 dag sera
- szczypiorek
- 2 łyżki stołowe majonezu
- sól
- pieprz
Szynkę i ser kroimy w kosteczkę, składniki z puszek odsączamy z soków i łączymy. Drobno siekamy szczypiorek. Składniki łączymy i dodajemy majonez oraz przyprawy.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













