Jeżeli chcesz oryginalnie i wyjątkowo udekorować tort lub inne ciasto poszukaj inspiracji w książce Annie Rigg pt. „Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów”, która ukazała się nakładem Wydawnictwa RM. Publikacja zawiera ok. 50 przepisów na różne wypieki i propozycje ich ozdobienia. Wśród bogatej oferty pomysłów znajdziemy dekoracje m.in. na urodziny, walentynki, Boże Narodzenie i wesele.
Annie Rigg
Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów
Przygotowujesz przyjęcie karnawałowe albo kinderbal? Szukasz pomysłów na walentynkowe słodkości dla ukochanej osoby? Zamiast kupować gotowe, zawsze te same dekoracje do tortów, ciast i ciasteczek, poszukaj inspiracji w najnowszej książce Annie Rigg, która ukazała się nakładem Wydawnictwa RM.
Motyle z białej czekolady, kwiaty z kolorowego lukru, różnobarwne kremy, płatki kwiatów w cukrze – to tylko niektóre z propozycji autorki, które z pewnością wzbudzą podziw rodziny i znajomych. W książce znajdziemy ponad 50 przepisów na różne wypieki wraz z propozycją ich ozdobienia. Obok tradycyjnych, takich jak lukier, czekoladowe listki lub marcepanowe kwiaty, autorka zamieściła pomysły na tak nietypowe dekoracje, jak np. serduszka i gwiazdki z… roztopionych landrynek. Wszystkie przepisy zostały szczegółowo opisane i zilustrowane kolorowymi fotografiami. Wśród pomysłów znalazły się smakowite dekoracje na urodziny, Dzień Matki, walentynki, Boże Narodzenie, wesele i wiele innych.
Patroni medialni: Dlalejdis.pl, Kuradomowa.com, Kulinarnik.pl
Wydawnictwo RM 2010
ISBN 978-83-7243-875-1
Stron 96
Format 222×238 mm
Oprawa broszurowa
Cena 34,90 zł
Odwiedź nas w Internecie: www.rm.com.pl