Dobrze zaopatrzony barek to nie tylko możliwość przygotowania atrakcyjnych drinków. To okazja do tego, by ugotować sobie smaczne i oryginalne dania
Nie wierzycie? No to startujemy. Jak zwykle zaczynamy do przystawki i niezwykle aromatycznego MELONA W WHISKY. Potem, myśląc o daniach głównych, sięgamy po kuchnię włoską, a konkretnie pasty. O to klasyczne propozycje, czyli PENNE Z WÓDKĄ oraz FARFALLE Z ŁOSOSIEM.
Jeśli wolicie kuchnię francuską, przygotujcie niezwykle treściwe, a zarazem na długo pozostające w pamięci danie. To POLĘDWICZKI ZE ŚLIWKAMI, do przygotowania których brandy jest wprost niezbędne.
Prawdziwe pole do popisu czeka nas wśród deserów. NIESPODZIANKĘ Z AMARETTO można przygotować przez cały rok, podobnie jak klasyczne przysmaki, czyli TIRAMISU oraz NALEŚNIKI SUZETTE.
Jedzcie i smakujcie z tych dań wszyscy. A i popijcie czymś zacnym…