Chcesz gotować, jak najlepsi szefowie kuchni? Pascal Brodnicki, znany kucharz, poleca swoje autorskie danie. Z jego wskazówkami, wykonanie go jest banalnie proste. Przekonajcie się sami.
składniki:
- polędwiczki wieprzowe oczyszczone z błonki - 2 sztuki
- Rama Smaż jak szef kuchni, wariant z oliwą z oliwek - 60 mililitrów
- młode ziemniaki pokrojone na pół - 8 sztuk
- cebula cukrowa pokrojona w piórka - 2 sztuki
- jabłka pokrojone w ósemki - 2 sztuki śliwki wędzone - 400 gramów
- zielona pietruszka posiekana - 0.5 pęczków
- rozgniecione ząbki czosnku w łupinie - 2 sztuki
- świeży rozmaryn, gałązka - 1 sztuka
przyrządzanie:
Przepis Pascala Brodnickiego na:
Polędwiczki wieprzowe ze śliwkami, jabłkami i ziemniaczkami
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)
















