Banany nadziewane czekoladą to genialny deser na grillowanie. Zobacz, jak je przygotować i ile zapiekać.

składniki:
- banan
- czekolada
przyrządzanie:
- skórkę banana natnij wzdłuż i za pomocą widelca wydrąż miejsce na czekoladę.
- włóż cztery kostki czekolady i dociśnij skórkę banana, aby zamknąć.
- owiń folią aluminiową.
- grillujemy po 5 minut z każdej strony.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













