Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Węgierski pogacze serowe

Węgierski pogacze serowe

Chleb zapiekany z mozzarellą

Chleb zapiekany z mozzarellą

Sałatka z marynowanych buraczków

Sałatka z marynowanych buraczków

Pikantny karczek

Pikantny karczek

Pieczone gruszki z serem ricotta

Pieczone gruszki z serem ricotta

Placuszki owsiane

Placuszki owsiane

Kurczak z ryżem w sosie słodko- kwaśnym

Kurczak z ryżem w sosie słodko- kwaśnym

Ptysie ziemniaczane

Ptysie ziemniaczane

Kotleciki z pieczarkami

Kotleciki z pieczarkami

Łazanki z kiełbasą

Łazanki z kiełbasą

Pierś z kurczaka w sosie wiśniowym

Pierś z kurczaka w sosie wiśniowym

Sałatka z gyrosem

Sałatka z gyrosem

Sałatka z mango

Sałatka z mango

Sałatka z rukolą

Sałatka z rukolą

Kokosanka

Kokosanka

Torcik waniliowy

Torcik waniliowy

Befsztyk tatarski

Porcja mięsa z dodatkami. Bardzo pożywne i smaczne danie.

składniki:

  • 200 g polędwicy wołowej
  • 20 kaparów
  • cebulka dymka
  • 2 łyżki musztardy
  • ogórek kiszony
  • 2 surowe żółtka
  • łyżka przegotowanej schłodzonej wody
  • 2 łyżki oliwy
  • sól
  • pieprz

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>