Mięso wołowe jest cennym źródłem żelaza, witaminy B1 oraz B6. Z uwagi na wartości odżywcze, jakie dostarcza warto od czasu do czasu włączyć je do naszego jadłospisu. Dziś polecamy Wam befsztyk przyrządzony ze smażonymi pieczarkami.
składniki:
- 50 dag chudej wołowiny bez kości
- jajko
- 3 cebule
- 40 dag pieczarek
- 4 łyżki oleju
- 3 łyżki mąki
- łyżka ostrej musztardy
- sól, pieprz
przyrządzanie:
Sprawdź nasz przepis!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















