Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Bakłażany zapiekane z mozarellą

Bakłażany zapiekane z mozarellą

Piersi z kurczaka faszerowane

Piersi z kurczaka faszerowane

Bitki z jabłkiem

Bitki z jabłkiem

Domowe jagodzianki

Domowe jagodzianki

Naleśniki z kapustą i pieczarkami

Naleśniki z kapustą i pieczarkami

NALEŚNIKI- 8 najlepszych przepisów

NALEŚNIKI- 8 najlepszych przepisów

Torcik z naleśników

Torcik z naleśników

Ziemniaki zapiekane z bobem

Ziemniaki zapiekane z bobem

Sałatka z pora i selera

Sałatka z pora i selera

Zupa brokułowo- porowa z serem

Zupa brokułowo- porowa z serem

Zielone leczo

Zielone leczo

8 przepisów z wykorzystaniem BATATÓW

8 przepisów z wykorzystaniem BATATÓW

10 inspiracji na podanie KIEŁKÓW

10 inspiracji na podanie KIEŁKÓW

Sałatka z ogórkiem i kiełkami

Sałatka z ogórkiem i kiełkami

Sałatka rzymska

Sałatka rzymska

Befsztyk wołowy

Soczysta przekąska dla prawdziwych wielbicieli mięsa!

składniki:

  • 60 dag mięsa wołowego
  • 1 łyżka masła
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżka majeranku
  • 2 łyżki oleju
  • pieprz
  • sól

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>